Nieuws

Foto's en Filmpjes

Kijk in het Foto, Video en Panorama menu voor foto's en filmpjes van de Opbouw en de eerste draaidagen van de Ossekermis... lees meer

Opbouw Osse kermis trekt bekijks

OSS - Het weer werkt niet mee, maar de opbouw van de Osse kermis heeft geen tijd om te wachten tot de zon schijnt. Plukj... lees meer

Kermis Oss: Kermisvieren is voor iedereen

Kermis Oss van 17 t/m 23 augustus 2017

Kermisvieren is voor iedereen
Van donderdag 17 augustus tot en met woensdag 23 augustus 2017 is er weet een nieuwe editie van de Ossekermis. Ook dit jaar de kermis op Vrijdag en Zaterdag weer tot 01.00 uur open. De kermis in Oss is met ongeveer 85 attracties de grootste kermis van Noordoost Brabant. Afgelopen jaar stond de Ossekermis ook weer in de Evenementen top 100 van Nederland, samen met de andere grote kermissen van Nederland Tilburg, Weert, Eindhoven, Uden en Hoorn. Op de Ossekermis staan elk jaar diverse grote topattracties. Daarmee is de laatste jaren grote faam verworven onder vele kermis liefhebbers: ongeveer 350.000 bezoekers vinden jaarlijks de weg naar de Ossekermis, hiermee is de kermis van Oss het grootste evenement van de gemeente Oss en een van de grootste jaarlijks terugkerende evenementen in Noord Brabant.
Kermisvieren is voor iedereen
Dit is het motto van de kermis in Oss. Met betaalbare prijzen, een uitstekend randprogramma, een gratis kermis loterij en een schitterend vuurwerk op de laatste avond geeft de Ossekermis inhoud aan dit motto. Wilt u meer weten over de kermis in Oss stuur dan uw vragen naar: info@ossekermis.nl.
Duurzaam
De kermis in Oss is sinds de editie van 2008 ook een duurzaam evenement, alle gebruikte stroom om de attracties de laten draaien en verlichten is groene stroom, verder heeft Oss de afspraak gemaakt met de exploitanten dat ook zei zoveel mogelijk energie besparende maatregelen moeten nemen, door o.a. energiezuinige verlichting (LED) te gebruiken.
Betaalbaar kermis vieren
De gemeente Oss maakt afspraken met de exploitanten over de maximum ritprijzen voor attracties. Kinderattracties draaien voor maximaal Euro 1,50 per rit, met de aanbieding van 4 ritten voor Euro 5,00. De meeste attracties voor groot vermaak mogen niet meer dan Euro 2,00 vragen voor een rit met als extra 3 ritten voor Euro 5,00. Voor sommige attractie gelden andere ritprijzen. Ook dit jaar is er weer een familiedag op maandag 21 augustus er gelden dan bij alle attracties gereduceerde deelname- of toegangsprijzen.
Kermis Euro's
Albert Hein Oss heeft ook dit jaar weer de munten actie, in de weken voor de kermis kun je bij de Albert Hein in Winkelcentrum de Ruwert en de Albert Hein aan het Burchtplein, weer sparen voor Kermis Euro’s, deze munten kunt u inwisselen bij alle kermis attracties en zijn 1 Euro waard.
Kermis prijzen
Het is inmiddels traditie in Oss om jaarlijks kermis prijzen uit te reiken aan de exploitanten die op de Ossekermis staan. De intentie om hiermee de kwaliteit op de Ossekermis te verhogen is gelukt, en is meteen een goede reden om ook de komende jaren kermis prijzen uit te reiken.
Nieuwe attracties
Oss gaat dit jaar de hoogte in met maar liefst 4 hoge attracties voor jong en oud. De Infinity van fam. Hoefnagels is zeer spectaculaire zaak die vorig jaar alleen in Duitsland heeft gereisd en die komt nu voor het eerst naar Nederland. In deze zaak ga je op 70 meter hoogte al ronddraaiend over de kop. Alleen er na kijken is al duizelingwekkend. Nieuwe voor Oss is ook de Gladiator van de fam. Kriek dit is de hoogte reizende booster met een extra draaibeweging, qua uitstraling is dit ook echt een schitterende zaak. Ook de Bungee Katapult van de fam. Elsinga komt voor het eerst naar Oss. Verder komt het Reuzenrad van de fam. Vallentgoed ook weer naar Oss. Ook oude bekenden zoals o.a. de Power Wave, Deca Dance, Souns Machine,en Booby Trap Hotel zijn weer aanwezig in Oss.
Copyright 2010-2013 Osse kermis | Webdesign by Databoss Internet Group