Nieuws

Kermis videos en foto online

Afgelopen dagen hebben we diverse keren met een drone mooie beelden gemaakt van de Ossekermis In het video menu van dez... lees meer

Kermisprijzen 2015 uitgereikt

Nadat voorzitter Joop van Orsouw de Kermis Jury had voorgesteld in de Poffertjes salon was het tijd op de jaarlijkse ker... lees meer

Kermis Oss: Kermisvieren is voor iedereen

Kermis Oss 2015 van 13 t/m 19 augustus

Kermisvieren is voor iedereen
Van donderdag 13 augustus tot en met woensdag 19 augustus 2015 is er weet een nieuwe editie van de Ossekermis. Ook dit jaar de kermis op Vrijdag en Zaterdag weer tot 01.00 uur open. De kermis in Oss is met ongeveer 90 attracties de grootste kermis van Noordoost Brabant. Afgelopen jaar stond de Ossekermis ook weer in de Evenementen top 100 van Nederland, samen met de andere grote kermissen van Nederland Tilburg, Weert, Eindhoven, Uden en Hoorn. Op de Ossekermis staan elk jaar diverse grote topattracties. Daarmee is de laatste jaren grote faam verworven onder vele kermis liefhebbers: ongeveer 350.000 bezoekers vinden jaarlijks de weg naar de Ossekermis, hiermee is de kermis van Oss het grootste evenement van de gemeente Oss en een van de grootste jaarlijks terugkerende evenementen in Noord Brabant.
Kermisvieren is voor iedereen
Dit is het motto van de kermis in Oss. Met betaalbare prijzen, een uitstekend randprogramma, een gratis kermis loterij en een schitterend vuurwerk op de laatste avond geeft de Ossekermis inhoud aan dit motto. Wilt u meer weten over de kermis in Oss stuur dan uw vragen naar: info@ossekermis.nl.
Duurzaam
De kermis in Oss is sinds de editie van 2008 ook een duurzaam evenement, alle gebruikte stroom om de attracties de laten draaien en verlichten is groene stroom, verder heeft Oss de afspraak gemaakt met de exploitanten dat ook zei zoveel mogelijk energie besparende maatregelen moeten nemen, door o.a. energiezuinige verlichting (LED) te gebruiken.
Betaalbaar kermis vieren
De gemeente Oss maakt afspraken met de exploitanten over de maximum ritprijzen voor attracties. Kinderattracties draaien voor maximaal Euro 1,50 per rit, met de aanbieding van 4 ritten voor Euro 5,00. De meeste attracties voor groot vermaak mogen niet meer dan Euro 2,00 vragen voor een rit met als extra 3 ritten voor Euro 5,00. Voor sommige attractie gelden andere ritprijzen. Nieuw dit jaar is de familiedag op maandag 17 augustus er gelden dan bij alle attracties gereduceerde deelname- of toegangsprijzen.
Kermis Euro's
Albert Hein Oss heeft ook dit jaar weer de munten actie, in de weken voor de kermis kun je bij de Albert Hein in Winkelcentrum de Ruwert en de Albert Hein aan het Burchtplein, weer sparen voor Kermis Euro's, deze munten kunt u inwisselen bij alle kermis attracties en zijn 1 Euro waard.
Kermis prijzen
Het is inmiddels traditie in Oss om jaarlijks kermis prijzen uit te reiken aan de exploitanten die op de Ossekermis staan. De intentie om hiermee de kwaliteit op de Ossekermis te verhogen is gelukt, en is meteen een goede reden om ook de komende jaren kermis prijzen uit te reiken.
Nieuwe attracties
Nadat vorig jaar de Spinning Coaster XXL helaas niet kon komen omdat de attractie nog niet klaar was, komt deze spectaculaire achtbaan dit jaar wel naar Oss. De door Colin Buwalda zelf ontworpen achtbaan gaan in Oss officieel in première. De officiële opening van de Spinning Coaster XXL zal op Zaterdag 15 augustus plaatsvinden, met een feestelijk programma. Verder komt het Reuzenrad van de fam. Vallentgoed ook weer naar Oss Ook oude bekenden zoals o.a. de Power Wave, Deca Dance, Booby Trap Hotel en de Rock-it zijn weer aanwezig in Oss.
Copyright 2010-2013 Osse kermis | Webdesign by Databoss Internet Group