Kermis Oss: Het laatste nieuws

Opbouw Osse kermis trekt bekijks

15-08-2017
OSS - Het weer werkt niet mee, maar de opbouw van de Osse kermis heeft geen tijd om te wachten tot de zon schijnt. Plukjes publiek kijken tussen de stevige regenbuien door toe hoe exploitanten de attracties in elkaar zetten.
Vooral de opbouw van het reuzenrad op de hoek van de Eikenboomgaard trekt deze natte dinsdagochtend bekijks. Ook de toegangspoort op de Koornstraat valt op. Voor de kroegen in de Eikenboomgaard wordt ook al druk gewerkt aan de horecastraat voor feestvierders.

Als later vandaag de kramen van de weekmarkt worden opgeruimd, hebben alle exploitanten de ruimte om hun creaties uit te stallen. Daarveer hebben ze nog tot donderdag 15.00 uur de tijd. Die middag gaat de Osse kermis met 84 attracties van start.

De nieuwkomer waar liefhebbers het meest naar uitkijken, luistert naar de naam Infinity. Het apparaat tilt bezoekers op tot 65 meter, om hen vervolgens in een vrije val met 125 kilometer per uur naar beneden te laten storten. De kermis duurt tot en met woensdag en wordt afgesloten met een vuurwerkshow.
Bron: Brabants Dagblad