Kermis Oss: Het laatste nieuws

Osse Kermis legt vervangers vast voor afgehaakte attracties

05-07-2018
Kermis Oss, Osse Kermis legt vervangers vast voor afgehaakte attracties
OSS - De organisatie van de Osse Kermis heeft vervanging gevonden voor de twee attracties die onlangs afhaakten. Dat meldt tevreden kermismeester Sander Steinvoort, die weer rustig kan slapen. ,,We zaten toch tegen sluitingstijd aan om nog exploitanten naar Oss te halen."

De exploitant van attractie Pirates Adventure gaf afgelopen maand te kennen dat hij niet naar Oss komt. Er rees toen ook al twijfel over publiekstrekker XXL. ,,De kans was groot dat ook die uit zou gaan vallen. Daar wilden we niet op wachten", zegt Steinvoort. Hij en zijn collega's in het kermisteam deden hun best om vervangers te vinden en zien hun inzet beloond. De attracties Magic en Eclipse komen naar Oss.

De Magic is van de familie Löffelhardt, weet Steinvoort. Het is een ronde attractie met gondels die ronddraaien. Mooie machine, mooie aankleding." Over de Eclipse van de familie Korten zegt de kermismeester: Dit is een combinatie van een schommel en een booster. Hij is hoog en gaat over de kop. Een prima vervanger van de XXL."

Met de vervangers in huis, houdt Steinvoort alle vertrouwen in een geslaagde editie van de Osse kermis. Die vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 22 augustus, en wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een knallend vuurwerk.
Bron: Brabants Dagblad